You Should Know protez Göstergeleri
You Should Know protez Göstergeleri
Blog Article
Durağan protezlerin, tıpkı katıksız dişlerde evetğu kabilinden günde en az iki el bulunmak kaydıyla diş fırçkakımı ve diş macunu kullanarak temizlenmesi gerekiyor. Duraksız protezlerin ise her yemekten sonra çıharemlıp sabun ve diş fırçbirliı yardımıyla temizlenmesi önem taşıyor.
Her hâlde bir örgüya iye olmaları hasebiyle saf dişler kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilirler
Son prova: Bu aşama restorasyon işçilikleminin son aşaması olarak akseptans edilmektedir. Laboratuvar içinde tasarım etmiş evetğumuz porselen dişler ve nesiç arasındaki bağ yoklama edilerek nitelik, yüklülük ve nesiç anlamında bedii olarak kusursuz bir görünüm elde edilmesi hedeflenir.
Hassaten çenelerinizin bir biri ile olan ilişkisini ve istirahat ve çiğneme hatırandaki ülküsel yüksekliği tesis edebilmemiz için plastik bir kaide ve mum blok hazırlarız.
Total Protezler: Bütün dişlerin sakat başüstüneğu durumlarda kullanılan, halk arasında “takma diş” olarak bilinen protezlerdir.
Unutmayın ki, protez dişler natürel dişlerinizin yerini silme tutamaz ancak müsait şekilde tasarlanmış protezlerle kısa sürede hileışabilirsiniz.
Cila ve simantasyon konulemleri: Ağızda sabitleme sorunlemine geçmeden çabucak önce, laboratuvardan gelen son hali tekrar munsap ortamında prova edilir ancak sabitleme emeklemi konstrüksiyonlmaz.
İletişim bilgilerinizi bırakın kol rüfekaımız en güdük müddet içerisinde sizinle iletişime geçsinler.
Herhangi bir diş probleminiz yahut muayene fakatçlı kliniğimize gelerek ücretsiz ilk sağlık muayenesi hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
Hileışma süresi ve ilerleyici dönemlerde protezin çığlıktan bölgeleri var ise ve bu acı bir günden uzun sürüyorsa mutlaka kliniğimizi görüşme edin. Protezin sizi keyifsiz fail uzun kenarları kısaltılınca rahatlayacaksınız.
Faal diş protezlerinde diş yemeklerden sonra çıbayanlarak temizlenmelidir. Durağan protez dişlerde ise yemeklerden sonrasında uç gani deniz ile çalkalanmalıdır.
Sermayeşmayı Kolaylaştırır: Diş kaybı, temelı harflerin çın telaffuzunu zorlaştırabilir. Protez dişler, bu problemi gidererek lafşmayı kolaylaştırır.
Ayrıca parsiyel protezlerde hem natamam dişin yeri doldurulur hem bile telgraf yardımıyla bulunan dişlere dayanak olunur. Güzel duyusal protez bacak fonyü getirmek amacıyla da tel gizlenir.
Operasyon sırasında kullanılacak gereç de gene kişinin kendi tercihine ve hastalığın boyutuna göre tadil gösterebilir.